SOLU ongoing

Bioart Society is looking for an office space
posted by Milla Millasnoore on 31 August 2022

Would you happen to have space for us?

The Bioart Society is currently looking for an office space for our team of four. We are searching for a space with a minimum of 30-40 square meters in a location with great transit connections, as we all live on different sides of Helsinki. We are ready to move already at the end of September. Please, do not hesitate to contact us also in case you know of a co-working space or something for a shorter period! We also tend to work from home on a weekly basis.

If you know of a suitable space, please send us an email at piritta.puhto@bioartsociety.fi.

--

Olisiko sinulla toimistotilaa meille?

Biotaiteen seura etsii parhaillaan toimistoa nelihenkiselle tiimillemme. Toiveenamme on, että tilassa on vähintään 30-40 neliötä ja että se sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella, sillä asustamme kaikki hieman eri puolilla Helsinkiä. Olemme valmiita muuttamaan jo syyskuun loppupuolella. Laitathan rohkeasti viestiä myös mikäli sinulla on ehdottaa esimerkiksi jaettua työtilaa tai lyhytaikaisempaa ratkaisua! Työskentelemme viikoittain myös kotoa käsin.

Jos sinulla on mielessä jokin sopiva toimisto tai vastaava tila, laita meille sähköpostia osoitteeseen piritta.puhto@bioartsociety.fi.