Biotaiteen Seura ry etsii osa-aikaista viestintäpäällikköä
posted by Laura Kaker on 18 November 2021

Oletko uusi työkaverimme? Biotaiteen Seura ry etsii osa-aikaista viestintäpäällikköä!

Biotaiteen seura ry etsii toimeliasta ja itsenäistä työkaveria ottamaan haltuunsa yhdistyksemme viestinnän. Haluat olla omatoiminen ja kehittää omaa työnkuvaasi osana pientä, kolmen hengen, tehokasta tiimiä, joka työskentelee tiiviisti yhdessä toisiaan tukien.

Etsimämme henkilö taitaa viestinnän ja tiedottamisen kaikissa kanavissa niin suomeksi kuin englanniksi ja tietää nykytaiteesta jo jotain. Pystyt ajattelemaan viestintää strategisesti ja laaja-alaisesti keskeisenä osana Biotaiteen seuran projekteja ja yleisesti osana koko yhdistyksen toimintaa. Keskeisiä työtehtäviä ovat mm sisältöjen tuominen sosiaaliseen mediaan, näyttelytekstien ja uutiskirjeen kokoaminen sekä englanninkielisten tekstien soveltaminen suomeksi. Suunnittelemme nettisivujen uudistamista ja siihen tarvitsemme tiedottajan näkemystä ja kokemusta.

Biotaiteen seura ry:n tarkoituksena on edistää taiteen ja tieteen välisiä taiteellisia projekteja, herättää biotieteisiin, bioteknologiaan ja bioetiikkaan liittyvää keskustelua, toimia kansainvälisissä taiteilijoiden ja tutkijoiden verkostoissa sekä toimia taiteilijoiden työskentelyedellytysten luomiseksi ja kehittämiseksi omalla alallamme. Seuralla on toimi- ja galleriatila SOLU Katajanokalla (Luotsikatu 13), joka tulee olemaan työpisteesi. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta toivomme, että olet läsnä myös toimistolla. Tarjoamme puolipäivätyötä, osa-aikapalkka on 1600€/kk, työaika on joustava ja sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa alkuvuodesta. Työkielenä ovat suomi ja englanti. Pyydämme lähettämään hakemukset (CV, hakemus, työnäytteet) PDF:nä mieluiten 31.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: piritta.puhto@bioartsociety.fi mutta haku jatkuu kunnes oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja tuottaja-kuraattori Piritta Puhdolta , 044-5539038 arkisin 10-15.